Maandelijks archief: februari 2015

Op 17 maart Forum en clinic avond bij VDL Stud in Bears

Beste leden & donateurs van de Drakoruters

In de maand maart worden veel activiteiten geregeld zo ook op dinsdag 17 maart door de fokkersvereniging Surhuisterveen.  Op deze avond start om 19:00 uur het forum met clinic met het thema: Een verkoopbaar paard begint bij de basis!

Deze avond zal vorm krijgen door voormalig wereld- en olympisch kampioen  Franke Sloothaak, wereldkampioen & internationale ruiter Jur Vrieling en de voorzitter van de hengsten keuringscommissie de heer Cor Loeffen.

Ben je niet lid van de fokkersvereniging en wil je wel graag gratis heen, geef dit dan aan bij Nynke Leistra mobiel: 0637453470

Lees verder Op 17 maart Forum en clinic avond bij VDL Stud in Bears

Nu 7 maart Uitje naar stoeterij Duyselshof en hengstenstation van Uytert

Beste belangstellenden,

Er wordt vanuit de Fokvereniging Ooststellingwerf en de Friese Zuidzijde een interessant uitje georganiseerd op zaterdag 7 maart 2015.

De busreis zal gaan naar stoeterij Duyselshof en hengstenstation van Uytert. Vanaf 10 uur krijgen we een rondleiding over stoeterij Duyselshof en krijgen we inzicht over hun visie in het fokken van een goed sportpaard. Daarna gaan we met z’n allen een lunch nuttigen waarna de reis wordt voortgezet naar Hengstenstation van Uytert. Na het bezichtigingen van enkele hengsten en/of nakomelingen wordt ons een hapje en een drankje aangeboden door van Uytert en kunnen we nog even heerlijk napraten met z’n allen over wat we die dag zoal hebben gehoord en gezien. Door op de link te klikken zie je het volledige programma en hier staat ook hoe je je kunt aanmelden.

http://www.kwpnfriesland.nl/agenda/excursie-fokvereniging-friese-zuidzijde-en-ooststellingwerf/