Maandelijks archief: april 2015

Op 8 mei informatieve avond met Dier All-In XXL i.s.w. met P.S.Brocope

Op 8 mei organiseert Dier All-In XXL in samenwerking met P.S. Brocope een leuke informatieve avond!

Altijd al eens willen weten hoe je paardenvoer wordt gemaakt? Wat de juiste samenstellingen zijn en wat jou viervoeter nou daadwerkelijk nodig heeft?

Meneer van Benthem van Van Benthem diervoeders opent de deuren van zijn fabriek om u mee te laten kijken hoe de paardenbrok nou gemaakt wordt. Daarnaast komt er een dierenarts een lezing geven over veel voorkomende aandoeningen/ ziekten bij pony’s en paarden onderstaand programmaUitnodiging vrijdag 8 mei Dier all-in XXL

Deelname is gratis, maar graag wel van te voren (voor 4 mei) aanmelden bij: amarinske@msn.com (naam, woonplaats, hoeveel personen).

Het adres waar alles plaats vindt: De Weijert 20 Vollenhove

 

Bedankt Erika

Na velen jaren van voorzitterschap van de Drakoruters heeft Erika op de voorjaarsvergadering het stokje overgedragen aan Nynke. Erika heeft er als voorzitter voor gezorgd dat vele veranderingen uit het bestuur van de KNHS & de kring op goede en prettige wijze is ingevoerd bij de ‘club’. Dit deed zij door te luisteren naar de leden maar ook door krachtig besluiten te nemen en daarvoor te staan.

Hierbij wil het bestuur, de leden en donateurs Erika nogmaals via deze weg bedanken voor haar jaren lange inzet voor de club.