Maandelijks archief: oktober 2016

Autumn Desert Trail door het Drents-Friese Wold

Beste leden, donateurs & geïnteresseerden

Op 29 en 30 oktober wordt de autumn desert trail door het Drents-Friese Wold gehouden. Dit is een spectaculaire en unieke tocht dwars door het Aekingerzand in Nationaal Park Drents-Friese Wold. Normaal gesproken zijn alleen de aangewezen ruiterpaden toegankelijk. Door eens per jaar met de paarden over het stuifzand te galopperen, wordt het zand goed los gemaakt en blijven de duinen stuiven.

Draaf of rijd door het meest uitgestrekte stuifzandgebied van Nederland en help Staatsbosbeheer mee aan het beheer van dit natuurgebied. Tussendoor geniet je van een buffet in de Kale Duinen en na afloop krijg je een mooi actie foto van jou en je paard!

Voor deze rit kun jij je op twee verschillende dagen en tijdstippen aanmelden. Zondag 30 oktober van 9:00- 10:00 uur zijn er op dit moment al twee Drakoruters aangemeld, wil jij met dit groepje meerijden dan kun je bij het aanmelden bij het kopje Bedrijf: Drakoruters vermelden! Laat dit Nynke Leistra ook even weten via de mail: nynkeleistra@gmail.com.

  • zaterdag, 29 okt 2016
  • zondag, 30 okt 2016

Prijs: € 25,00 Prijs kind t/m 12 jaar: € 12,50 Aanvangstijd: 09.00 uur Eindtijd: 15.00 uur

Praktisch: Afstand: 20 kilometer. Je reserveert voor een starttijd in een bepaald uur, de exacte starttijd hoor je na aanmelding. (evt. bij Bedrijf: Drakoruters vermelden)

Prijs is inclusief een buffet in de Kale Duinen en een actiefoto van jou en je paard na afloop. Honden zijn niet toegestaan.

Startpunt: Buitencentrum Drents-Friese Wold, Terwisscha 6a, 8426 SJ Appelscha

profiel-nynke-voor-de-website-hanze