Nu 7 maart Uitje naar stoeterij Duyselshof en hengstenstation van Uytert

Beste belangstellenden,

Er wordt vanuit de Fokvereniging Ooststellingwerf en de Friese Zuidzijde een interessant uitje georganiseerd op zaterdag 7 maart 2015.

De busreis zal gaan naar stoeterij Duyselshof en hengstenstation van Uytert. Vanaf 10 uur krijgen we een rondleiding over stoeterij Duyselshof en krijgen we inzicht over hun visie in het fokken van een goed sportpaard. Daarna gaan we met z’n allen een lunch nuttigen waarna de reis wordt voortgezet naar Hengstenstation van Uytert. Na het bezichtigingen van enkele hengsten en/of nakomelingen wordt ons een hapje en een drankje aangeboden door van Uytert en kunnen we nog even heerlijk napraten met z’n allen over wat we die dag zoal hebben gehoord en gezien. Door op de link te klikken zie je het volledige programma en hier staat ook hoe je je kunt aanmelden.

http://www.kwpnfriesland.nl/agenda/excursie-fokvereniging-friese-zuidzijde-en-ooststellingwerf/