Informatie

Ben jij op zoek naar een sportieve en betaalbare Paarden & Pony Sport Vereniging waar activiteiten voor en door leden worden georganiseerd, dan ben je bij PSV Drakoruters bij de juiste vereniging.

Waarom lid zijn en/of worden
Ondanks dat het een “start-kaarten”-club is worden en wel voor en door leden leuke clinics & activiteiten gehouden zoals: zithouding training, dressuur clinics van grand Prix ruiter Hergen van Hall en uitstapjes naar paardenbeurzen en veilingen.

De leden van PSV Drakoruters hebben een laag leden tarief van 30 euro per jaar zonder verdere verplichtingen!

Aanvraag lidmaat-/donateurschap PSV Drakoruters
Om je aan te melden kun je contact opnemen met één van de bestuursleden, zij informeren je graag. Ook kan jij je aanmelden via het PSV Drakoruters  machtigingskaart. Deze machtigingskaart verzorgt ook de automatisch betalingen (hiervan krijg je voortijdig bericht).

Voor informatie over de algemene huishoudelijke reglementen klik hier.

  •  kosten van de KNHS één op één aan je doorbelast. Voor alle KNHS tarieven kun je kijken op: www.knhs.nl
  • Indien je geen prijs meer stelt op je lidmaatschap, dien je dit voor 15 november aan te geven. (startpas moet je zelf opzeggen, lidmaatschap dien je bij de vereniging aan te geven)

 

Wedstrijden

Om aan wedstrijden mee te kunnen doen, kun je zelf een startpass aanvragen bij het KNHS, hiervoor heb je het chipnummer van je paard/pony nodig en je eigen lidnummer. De betaling loopt ook via het KNHS

Er wordt van je verwacht dat je wijzigingen m.b.t. startkaart en het opgeven voor wedstrijden zelf verzorgt.